Welkom bij

Wereldwinkel Houten

Ook vrijwilliger worden bij de Wereldwinkel?

Wij hebben al een leuk team met enthousiaste vrijwilligers. Maar we kunnen altijd extra vrijwilligers gebruiken want er is veel te doen. Daarom deze oproep om bij de Wereldwinkel aan de slag te gaan. Dat is niet alleen goed voor veel kleine ondernemers in ontwikkelingslanden. Het is ook goed voor jou, want je werkt dan samen met leuke, gedreven mensen in een prettige sfeer.

Door middel van opleidingen word je de gelegenheid geboden om je kennis aan te vullen of bij te spijkeren. En tijdens vrijwilligersavonden of andere bijeenkomsten wordt de onderlinge band tussen de vrijwilligers verstevigd en verder uitgebouwd. Je maakt echt deel uit van een team. Een team van wereldburgers.

Wij verheugen ons erop met je aan de slag te gaan.

 

Vacature - Gastvrouw

Je staat elke week een dagdeel samen met een andere gastvrouw in de winkel. Samen zorgen jullie ervoor dat de winkel er tiptop uitziet. Je helpt de klant bij de keuze van een presentje en maakt er een mooi cadeautje van. Natuurlijk hoort daar het verhaal bij van de Wereldwinkel, waar je helemaal achter staat. Het is gezellig in de winkel en de klant komt graag nog een keer bij jou terug.

We hebben de dagen verdeeld in dagdelen van 3-4 uur, afhankelijk van de openingstijden die dag. Je staat altijd met een collega en niet alleen. 

Herken je jezelf hierin? Reageer dan snel!

Reageren kan op de volgende manieren:
- Laat je gegevens achter in de winkel
- Stuur een e-mail naar info@wereldwinkelhouten.nl