Welkom bij

Wereldwinkel Houten

Maak kennis met:

Dymph van den Berg

Dymph is een van de oprichters van Wereldwinkel Houten en al 26 jaar betrokken bij de winkel. Na al die jaren is zij nog steeds een van de drijvende krachten achter onze winkel. Dymph is een van de inkopers en is mede-bedenker van onze acties.

Wat is jouw favoriete product of merk uit te Wereldwinkel en waarom?
Ik heb meerdere favoriete producten; dat wisselt nogal voor wat betreft de cadeautjes die ik natuurlijk in de Wereldwinkel koop. En niet onbelangrijk, een groot deel van de Foodproducten koop ik in de winkel. Dat varieert van koffie, sauzen, wijn en vele andere (h)eerlijke producten. Je kunt wel zeggen dat ik een goede afnemer ben van al het mooie dat de Wereldwinkel te bieden heeft.

Wat doe je bij en/of voor de Wereldwinkel?
Momenteel ben ik verantwoordelijk voor de Inkoop. Voorheen heb ik veel verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Ik ben actief sinds de start van de wereldwinkel, als verkoper, als winkelcoördinator, als bestuurslid en als inkoper. 

Wat is er zo leuk aan werken in de Wereldwinkel?
Het feit dat ik dit werk al 26 jaar doe zegt voldoende. Werk dat je met plezier doet, voelt niet als werk. Ik heb ontzettend aardige, vriendelijke, leuke collega’s en met z’n allen doe je het ergens voor, ieder op zijn eigen wijze.

Waarvoor? Voor de makers!